Over ons

U bent bij SikaPro.nl op het juiste adres voor het gehele professionele Sika assortiment. Wij zijn officieel dealer van Sika en kunnen zeer snel leveren. Sika biedt als marktleider van bouwchemische producten uitgebreide en degelijke oplossingen voor alle type gebouwen civile bouwerken en uiteraard ook hoogwaardige afdichtingkitten.

 

Hoge kwaliteit Sika kitten, lijmen en coatings

Sika kitten hebben een zeer hoge mechanische sterkte, chemische bestendigheid en hoge bestendigheid tegen weersinvloeden. Dit alles zorgt voor een uitstekende prestatie waarbij Sika kitten tegen de zwaarste omstandigheden en belastingen bestand zijn.

Sikapro levert een volledige reeks aan elastische voegkitten en accessoires. De belangrijkste voordelen van de Sika producten in ons assortiment zijn:

  • Langetermijnbehoud van de functionaliteit. Sika producten zijn duurzame toelaatbare vervorming die exact voldoet aan de vereisten voor een specifieke voeg. 
  • Perfecte hechting op de gangbare bouwelementen. Op die manier blijven de voegen ook dicht in de toekomst.
  • Gebruiksgemak zodat er zo min mogelijk installatiefouten optreden en uw project op tijd klaar is.
  • Geoptimaliseerd visueel uiterlijk dat voldoet aan de eisen van architecten en opdrachtgevers.
  • Hoge mechanische sterkte, chemische bestendigheid en bestendigheid tegen weersinvloeden voor een uitstekende prestatie zelf onder de zwaarste omstandigheden en belastingen.
  • Bewezen en onovertroffen duurzaamheid die een lange levensduur garandeert.

 

Wij staan voor u klaar

Met onze webshop bieden wij een toegevoerde waarde om op een laagdrempelige manier Sika producten te bestellen. In onze webwinkel kunt u veilig en eenvoudig het gehele assortiment voegafdichtingen van Sika kopen. Komt u ergens niet uit of heeft u hulp nodig? Wij staan iedere werkdag voor u klaar. Voor de meeste artikelen in ons assortiment geldt, voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd.

In onze webwinkel kunt u per koker of worst zonder meerprijs Sika kitten en producten bestellen. Handig voor bijvoorbeeld uw badkamer of keuken. Bestelt u vaker zakelijk of in grotere hoeveelheden? Dan komt u wellicht in aanmerking voor extra klantenkorting op uw persoonlijke account. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of neem vandaag nog contact met ons op.