Reinigingsdoekjes voor het verwijderen van niet uitgeharde siliconenkit

Voor iedereen die onderweg is die geen directe beschikbaarheid heeft tot zeep en water, zijn de Kitzeep Wet Wipes reinigingsdoekjes uitermate geschikt om je handen schoon te maken van olie, vet en smeer of zelfs niet uitgeharde verf of Sika lijm. In het assortiment van Sikapro.nl hebben we groot assortiment van diverse reinigingsdoekjes. Bovendien kunnen de wet Wipes ook gebruikt worden voor gereedschappen en machines. Ben je nieuwsgierig geworden naar het ruime assortiment? Bekijk dan snel de reinigingsdoekjes op deze pagina. 

 

Ruim assortiment reinigingsdoekjes 

Sikpro.nl heeft een ruim assortiment reinigingsdoekjes van het merk Kitzeep. Voor iedereen die onderweg is zijn deze reinigingsdoekjes ideaal. Alle reinigingsdoekjes zijn betrouwbaar in gebruik, de reinigingsdoekjes zijn gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen en is gevaren symbolen vrij, bij Sikapro.nl gaan we voor kwaliteit en duurzaamheid. 

 

Sikapro.nl gaat voor duurzame oplossingen 

Nieuw bij Sikapro.nl Kitzeep Eco vriendelijke Ultra Wipes voor in de kitwereld. De reinigingsdoekjes zijn biologisch afbreekbaar dit komt omdat de doekjes bestaan uit viscose. De voordelen van de Kitzeep Eco vriendelijke Ultra Wipes biologisch afbreekbaar, absorbeert vuil, gevaren symbolen vrij & huidvriendelijk. Deze reinigingsdoekjes zijn uitermate geschikt om je handen schoon te maken van olie, vet en smeer of zelfs niet uitgeharde verf of Sika lijm. De ultieme uitkomst voor iedere kitverwerker voor in de bouwsector. 

 

Gebruiksaanwijzing 

Trek het eerste reinigingsdoekje uit het midden van de rol door de opening van de deksel. Trek vervolgens een reinigingsdoekje uit de verpakking en scheur deze af. Na gebruik de verpakking weer sluiten om uitdroging te voorkomen. Voor een optimaal resultaat verwijdert u de niet uitgeharde inkt, verf, lijm of kit direct. Product vooraf op het oppervlak testen. Gooi de Kitzeep Wipes reinigingsdoeken weg met het restafval. niet in het toilet gooien. 

 

Houdbaarheid Kitzeep Wet Wipes reinigingsdoekjes 

In originele ongeopende verpakking, tussen +5°C en +25°C onder droge omstandigheden, minstens 36 maanden houdbaar na productie datum. De verpakking van de reinigingsdoekjes is hersluitbaar dit zorgt ervoor dat je de reinigingsdoekjes kan weg zetten en na weken lang nog kan gebruiken. 

 

Reinigingsdoekjes aanschaffen bij Sikapro 

Wil je Kitzeep Wet Wipes bestellen of andere Sika producten? Dan ben je bij Sikapro.nl aan het juiste adres! Mits op voorraad, versturen wij de artikelen die u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, dezelfde dag nog. U heeft uw bestelling veelal de volgende werkdag in huis. Voor België of Luxemburg geldt veelal een extra werkdag. De genoemde levertijden zijn indicatief. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn, dan laten wij u dat weten per e-mail en bedraagt de levertijd 3 tot 5 werkdagen. 

 

Heb je nog vragen over reinigingsdoekjes?

Heb jij nog vragen na het bezoeken van deze overzichtspagina, het leveren of bestelproces bij Sikapro.nl? Dan staat ons deskundige team graag voor je klaar. Bij hen kun je ook terecht als je vragen hebt over Sika producten of als je een passend advies nodigt hebt. Wij zijn op werkdagen van 8:00 uur tot 16:30 uur bereikbaar. Neem gerust contact met ons op zodat onze deskundigen je kunnen voorzien van een passend advies. 

Lees meer
Filters