Verzenden & retourneren

Bij SikaPro leveren wij je kitten en lijmen zeer snel. Voor 16.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden. Je hebt onze artikelen dan de volgende werkdag al. Je kunt zelfs kiezen voor Same Day Delivery (particulier adres): voor 10.00 uur bestellen, diezelfde avond tussen 17.30 uur en 22.00 uur geleverd. Voor België geldt veelal een extra werkdag. Meer informatie over andere bezorgmogelijkheden en -tijden lees je hieronder.

 

Verzending:

Zodra jouw bestelling binnenkomt, gaan we hier direct mee aan de slag. Bestellingen verzenden wij via een postpakket of als brievenbuspakket. Altijd met Track & Trace-code, zodat wij een zo goed mogelijke service kunnen bieden. We maken hierbij gebruik van de bezorgdiensten DHL, DHL Same Day en Packs.

 • Reguliere verzenddoos
 • Brievenbuspakket
 • Palletverzending (>25kg)

 

Verzendmogelijkheden:

SikaPro begrijpt dat jij zelf bepalen wil waar je pakket geleverd wordt. Daarom kun je bij ons ook kiezen voor een specifiek servicepunt van DHL (afhaalpunt). We maken het je extra makkelijk: doordat je je verzendadres opgeeft, zie je direct een aantal mogelijke DHL afhaalpunten om uit te kiezen. Klik en klaar! Let op: bestel bij afhaalpunt vóór 15.00 uur voor levering volgende dag.

 • Naar uw eigen adres (gebruikelijke verzendkosten)
 • Naar een servicepunt (gebruikelijke verzendkosten)
 • Afhalen in ons magazijn in Tynaarlo (gratis)

 

Verzendkosten:

 • Bij een bestelling die hoger is dan €75,- hoef je geen verzendkosten meer te betalen!
 • Voor zendingen binnen Nederland hanteren we de standaard vervoerderskosten van €5,95 excl. btw per bestelling.
 • Voor zendingen naar België hanteren we de standaard vervoerderskosten van €7,41 excl. btw per bestelling.
 • Voor speciale zendingen hanteren we specifieke verzendkosten. Hierover word je ingelicht wanneer deze op jou van toepassing zijn.

 

Verzendtijden:

 • Nederland:
  • Voor 16.00 uur besteld? Volgende werkdag* in huis (mits op voorraad). Bij uitzonderingen word je op de hoogte gehouden.
 • België:
  • Voor 16.00 uur besteld? Dan geldt een levertijd van 1 à 2 werkdagen*.

*Onze leveranciers geven deze indicatieve tijden door. Wij vertrouwen hierbij op onze leveranciers en de door hun gecommuniceerde tijden. Door onvoorziene omstandigheden bij de bezorgdienst kan de levertijd variëren, waardoor wij over de bezorgtijden helaas geen 100% garantie kunnen geven.

 

Bijzonderheden:

Is er niemand aanwezig op het afleveradres tijdens de bezorging? Dan bezorgt de chauffeur het pakket bij de buren (particulier adres) of volgt er een tweede afleverpoging op de volgende werkdag (zakelijke bestellingen). Je wordt hierover op de hoogte gehouden door de vervoerder, middels een briefje of een update van jouw Track & Trace-code.

 

Je bestelling retourneren of herroepen:

Als consument kun je tot 14 dagen na ontvangst de gehele bestelling zonder opgave van reden annuleren. Buiten die termijn is dat niet mogelijk.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Wil je de bestelling annuleren en de bestelling retourneren? Gebruik dan het onderstaande Modelformulier voor herroeping. Het formulier kun je mailen naar [email protected].

Nadat je het Modelformulier voor herroeping hebt gemaild, heb je als consument vervolgens 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, komen de kosten van terugzending voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren, het modelformulier voor herroeping en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan SikaPro geretourneerd moeten worden.

Indien aan bovengenoemde voorwaarden zijn voldaan en wij het product in goede staat hebben ontvangen, zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten op de betaalrekening waarmee online is betaald.

Modelformulier voor herroeping

(alleen invullen indien u de overeenkomst wilt herroepen)

 • Aan: [ naam ondernemer]

[vestigingsadres ondernemer]

[telefoonnummer ondernemer, indien beschikbaar]

[ e-mailadres van ondernemer] 

 • Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede, dat ik/wij* onze overeenkomst betreffende

de verkoop van de volgende producten: [aanduiding product]*

de levering van de volgende digitale inhoud: [aanduiding digitale inhoud]*

de verrichting van de volgende dienst: [aanduiding dienst]*,

herroept/herroepen*

 • Besteld op*/ontvangen op* [datum bestelling bij diensten of ontvangst bij producten]  
 • [Naam consumenten(en)]
 • [Adres consument(en)]
 • [Handtekening consument(en)] (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

* Doorhalen wat niet van toepassing is of invullen wat van toepassing is.

 

Heb je nog vragen over het verzenden of retourneren van je bestelling? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan iedere werkdag voor je klaar.

 

Sika Pro
t.a.v. Retouren
Meerweg 3

9482 TE  Tynaarlo