Sika afwerkzeep / kitzeep voor kitters

Ben jij opzoek naar een kitzeep om je kitrand mee af te messen? Bij Sikapro.nl hebben we een ruim assortiment kitzeep. Je vind bij ons verschillende soorten kitzeep zodat je zeker weet dat je voor jouw toeppassing gelijk aan de slag kunt.

 

Alles over afwerkzeep / kitzeep

Kitzeep is een reukarme, pH-neutrale zeep die kitters en verwerkers kunnen gebruiken voor het afwerken en afmessen van alle soorten Sika kitten. Na het aanbrengen van een kitlaag is het tijd om de kitrand in de spuiten met kitzeep vervolgens kun je met een kit plaatje of een spatel afwerkgereedschap voor kitvoegen zoals de Sikaflex Boy gebruiken voor het afstrijken van de kitlaag. Vooraf is het handig dat je het kitplaatje nat maakt in de emmer kitzeep voor een beter resultaat. Je kan de Sika kitzeep toepassen voor het afstrijken en afmessen van allerei soorten kit zoals siliconen, MS en PU polymeren.  Ook voor het afdichten van natuursteen hebben wij kitzeep in ons assortiment. Bestel vandaag nog jouw Sika kitzeep bij Sikapro.nl. 

 

Sika kitzeep aanschaffen bij Sikapro.nl

Wil je Sika Kitzeep bestellen of andere Sika producten? Dan ben je bij Sikapro.nl aan het juiste adres! Mits op voorraad, versturen wij de artikelen die u op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, dezelfde dag nog. U heeft uw bestelling veelal de volgende werkdag in huis. Voor België of Luxemburg geldt veelal een extra werkdag. De genoemde levertijden zijn indicatief. Mocht een artikel onverhoopt niet voorradig zijn, dan laten wij u dat weten per e-mail en bedraagt de levertijd 3 tot 5 werkdagen. 

 

Vragen over Sika kitzeep?

Heb jij nog vragen over Sika kitzeep, het leveren of bestelproces bij Sikapro.nl? Dan staat ons deskundige team graag voor je klaar. Bij hen kun je ook terecht als je vragen hebt over Sika producten of als je een passend advies nodigt hebt. Wij zijn op werkdagen van 8:00 uur tot 16:30 uur bereikbaar. Neem gerust contact met ons op zodat onze deskundigen je kunnen voorzien van een passend advies. 

Lees meer
Filters
Sika Afgladmiddel N
€7,60
(€9,20 Incl. btw)
Meer informatie
Kitzeep Gold 10 liter
€71,27
(€86,24 Incl. btw)
Meer informatie
Kitzeep Kant & Klaar
€7,29
(€8,82 Incl. btw)
Meer informatie
Kitzeep HS 1 liter
€8,14
(€9,85 Incl. btw)
Meer informatie
Kitzeep HS 5 liter
€22,71
(€27,48 Incl. btw)
Meer informatie
Kitzeep Gold 5 liter
€38,99
(€47,18 Incl. btw)
Meer informatie
Afwerkzeep  gold 1 liter
€9,98
(€12,08 Incl. btw)
Meer informatie